(ВИДЕО) СОБЕРЕТЕ СЕ! – Карлеуша со брутален твит распали по нејзините колеги

Јелена Карлеуша изрази незадоволство на социјалните мрежи.

Таа речиси секојдневно ги користи социјалните мрежи, а еден нејзин хит не остави никого рамнодушен. Таа не е задоволна од тоа што нејзините колеги денеска го снимаат, а своето незадоволство го изрази со една порака по која направи вистински хаос на интернет.

Дали вие се согласувате со ставот на Јелена Карлеуша?

Да потсетиме, Јелена Карлеуша неодамна ја промовираше својата нова песна, дуетот со Аца Лукас (песната „Банкина“) и со Азис („Те оставам“)

 

 

Scroll to Top