(ВИДЕО) Соња ужива во слободата, а еве со која песна на Аца Лукас лудуваше во ноќните часови

Соња со другарките уживаше се до раните зори и изгледаше како да разводот со Аца Лукас, го преболела целосно.

По нивното раскинување, кое ја шокираше јавноста, Аца Лукас, ужива во љубовта со новата девојка, а неговата поранешна сопруга Соња Вуксановиќ, и тоа како и прилега слободата.

Соња неодамна со другарките до рани зори настапуваше со Шака Полумента на еден сплав, а нејзе не и сметаше ни кога во еден момент, пејачот, запеа една песна од нејзиниот поранешен сопруг.

 

„Кога Шако почна да ја пее песната „Запишете ми број“, Соња со насмевка играше!“, вели извор за „Стар“.

И додека многумина очекуваа поинаква реакција, Соња не и сметаа приказните кои ја следат, туку навистина ужива со полна плуќа.

 

Слушнете за која песна на Аца Лукас се работи.

Scroll to Top