(ВИДЕО) Тамара не промашува кога пука од пушка!

Поранешната учесничка на „Фарма“, објави снимка на која им го покажа на луѓето својот талент.

Тамара често предизвикува внимание, меѓу останатото и благодарение на својот атрактивен изглед. Но, поранешната учесничка на „Фарма“, им го покажа на сите на Инстаграм својот талент.

Во прашање е пукање од пушка. На снимката, која ја објави на оваа друштвена мрежа, се гледа дека ги погодува метите без никакви проблеми.

Видеото погледнете го на следниот линк:

Scroll to Top