(ВИДЕО) ЗА ПРВ ПАТ ПРЕД КАМЕРА СО БЕБЕТО – Јелена во прошетка со синот

Да знаев колку е прекрасно чувството и колку тоа ќе го промени човек од корен, сигурно досега веќе би имала две, можеби три деца, изјави пејачката во интервју за српски Телеграф.Јелена Костов се породи на 6 февруари, и на свет го донесе синот Милиј, а веќе по месец дена, ја врати старата линија и килажа. Подготвена е за работни победи, а репортерите со пејачката и нејзиниот син, прозборуваа едно попладне во Белград.

Јелена е пресреќна мајка и откако Милиј се родил, целосно поинаку гледа на светот. Не е совршена мама, но одлично функционира со сопругот Милјан Вуковиќ, а неодамна сними и нов сингл.

„Ако добро се организираш, имаш време за се“, изјави Јелена.

 

Пејачката призна дека Милија е прекрасно и мирно бебе, дека многу спие, плаче само кога е гладно, а личи на татко му.

„Ме импресионира што личи на татко му, сакам што личи на татко му. Некоа тој биде само добар човек, а тоа на кого личи, апсолутно не е важно“, вели Јелена, која додава дека како мајка премногу е попустлива.

„Нема поубавоо чувство од тоа кога ќе го земам во раце“, гордо истакна Јелена, која не ги слуша приказните околу тоа што смее, а што не смее, што би требало, а што не…

„Да знаев колку е прекрасно чувството, и колку тоа ќе го промени човек од корен, јас би можел, многу порано да станам мајка и сигурно досега веќе би имала две, а можеби и три деца. Заборавив се што беше лошо за време на породувањето, кога се ќе се собере, тоа е нешто најубаво на светот“, призна Јелена, која со сопругот и синот наскоро ќе оди на летување на Тасос.

Погледнете го интервјуто на следниот линк:

 

Scroll to Top