(ВИДЕО) За првпат во јавност фотка од Анастасија и Цеца – Безброј емоции на едно место

Нежна фотографија на мајката и ќерката говорат повеќе од илјада зборови.

Дел од фотката од семејниот албум на семејството Ражнатовиќ е достапен за јавноста, а оние кои што знаат да споделат и нови на социјалните мрежи се Вељко и Анастасија.

Новата фотка  од периодот кога Анастасија имала се на се три години, сигурно ќе ги воодушеви сите оние кои ја сакаат Цеца и нејзиното семејство, особено од причина што содржи еден грст емоции.

 

Фотката настанала година дена по убиството на Жељко Ражнатовиќ Аркан, а тоа што не е познато е локацијата.

Погледнете:

 

Погледнете го и интервјуто на Цеца за српски Телеграф на следниот линк:

 

Scroll to Top