Владо Георгиев е пијаница и лузер

By

Пејачката Дара Бубамара и нејзиниот колега Владо Георгиев од неодамна се скараа и почнаа јавно да се плукаат. Кога фолк пејачата кажа дека , наводно таа била заслужна за неговата кариера, откако тој во деведесетите снимил песна,  Владо и одговори : „ти си мало безобразно прасе“.

Сега Дара Бубамара јавно кажа што мисли за него. “ Јас само не знам од каде му храброст да коментира за жена како мене, бидејќи јас направив толку многу работи во мојата кариера. Ама, знаете како, Владо е тежок губитник, лузер и пијаница.  Жално е, некој така јавно да плука по жена“, рекла пејачката и додала “ Јас го разбирам неговото незадоволство. Јас сум популарна, а тој алхохоличар. Тука е разликата“.

Ќе ви се допадне