Згодни и популарни-девојките на Филип пред Пријовиќ

Пред да биде во љубов со Александра Пријовиќ, Филип Живојиновиќ не беше толку популарен во јавноста, како денес.

За него се знаеше малку, бидејќи ги избегнуваше медиумите, а исто така живееше во Америка каде прво градеше кариера на тенисер, а потоа и како спортски менаџер.

Животот му беше исполнет со луди журки и кратки авантури. Синот на Боба Живојиновиќ имал секогаш атрактивни девојки.

Манекенката Софија Милошевиќ беше првата со која се појави во јавност. Нивната врска не потраја, а по неа, со него беше  хрватската пејачка Маја Шупут.

Со Софија Милошевиќ

Иако и двете ова го демантираа, хрватските медиуми тогаш пишуваа дека еден хотел во Опатија се една ноќ, се слуѓал сексот со Маја Шупут од хотелстата соба.

Во љубов со хрватската пејачка Маја Шупут

Актерката Маја Манџука, го освои пред неколку години, беа складен пар, но се пукна набрзо и на изненадување на многумина.

Со Маја Манџука

Потоа во неговиот живот се појави Александра Пријовиќ и се се промени.

Scroll to Top