Жељко Самарџиќ во месецот на виното ќе пее во Скопје

By

Популарниот музичар Жељко Самарџиќ на 16 февруари ќе одржи голем концерт во Вип-арената „Борис Трајковски“ во Скопје. Тој за македонската ќе ги испее своите најголеми хитови, „Грлица“, „Љубавник“, „Ја те волим више“, но и песните од последниот албум.

Билетите за концертот што ќе се одржи во месецот на виното и љубовта се пуштени во продажба. Концерт на Жељко Самарџиќ во Скопје е во организација на „Прагма продукција“.

Ќе ви се допадне