Бекамови на лизгалиште

By

Дејвид и Викторија Бекам ги одведоа своите три деца Ромео, Бруклин и Харпер на лизгалиште во Лондон. Семејството Бекам е заедно по подолго време откако нивниот најстар син Ромео се пресели на студии во Америка.

Дејвид и Викторија на своите инстаграм-профили објавија фотографии и приказни од семејната забава, но и папараците го сликаа секој нивни чекор.

 

Ќе ви се допадне