Берт Рејнолдс шета со бастун

By

Актерот Берт Рејнолдс, по кого лудуваа жените во седумдесеттите и осумдесеттите години, денеска е остарен и не може да оди без бастун. Папараците го фотографирале на њујоршкиот аеродром како се движи бавно и се придржува на бастун.

Актерот има 82 години и ретко се појавува во јавноста. Го нарекуваа еден од најголемите секс-симболи на седумдесеттите години. Во 1998 година доби „Златен глобус“, а беше номиниран и за „Оскар“.

Ќе ви се допадне