Џастин Бибер брза со свадбата за конечно да има секс со Хејли

By

Џастин Бибер и Хејли Болдвин блескаа на новата корица на Vogue со интересни признанија. Ѕвездите ја коментираа нивната брза свадба и апстиненција од сексот пред апартатот на Ени Лебовиц. Двајцата признале дека бракот “секогаш ќе биде тежок” и дека тоа не е баш “магична фантазија”.

Во своето прво интервју за последните две години Бибер изјави дека религиозните погледи го натерале да се воздржи од секс со партнерот пред бракот, бидејќи пред Хејли имал проблем со интимноста.

“Бог не нè тера да се воздржуваме, да наметнуваме правила и да се ограничуваме. Напротив, тој сака да нè заштити од повреди и болки. Мислам дека сексот може да донесе многу болка. Понекогаш луѓето имаат секс затоа што не се чувствуваат доволно добро. Бидејќи тие имаат ниска самодоверба. Жените често го прават тоа, некои мажи исто така “, коментира пејачот.

“Сакав да се посветам на Бога на овој начин, бидејќи навистина чувствував дека е добро за мојата душа. И мислам дека Бог ме благослови со Хејли како резултат “, додаде пејачот, кој некое време се воздржувал и пред да ја започне својата романса со Болдвин.

Бибер исто така не пропушти да спомене и дека меѓу причините да побрза со потпишувањето на брачната заклетва неколку месеци откако официјално започна врската со Хејли минатиот јуни, била неговата желба да имаат конечно секс.

Ќе ви се допадне