Џенифер Лопез обвинета за кражба, од пејачката се бараат 6,5 милиони долари

By

Популарната актерка и пејачка Џенифер Лопез е обвинета за кражба и од неа се бара оштета од 6,5 милиони долари. Пејачката заедно со продукцијата на шоу-програмата World of dens е обвинета од учесничкот Елвин Греј Елиј.

Како што пренесуваат странските медиуми, тој тврди дека идејата ѝ ја пратил на Деби Ален уште во 2009 година, но никогаш не му одговорила, а  кога година дена подоцна сакал да го патентира своето шоу, му било кажано дека сличен проект веќе развиваат NBC  и Џенифер Лопез.

Само познато е дека, според официјалните информации, Ален не е вклучена во проектот World of dens.

 

 

Ќе ви се допадне