Доктор Дре се разведува по 24 години брак

By

По 24 години брак се разведува американскиот рапер Доктор Дре. Неговата сопруга, Никол Јанг, поднела документи за развод.

Андре Јанг (55) и Никол имаат две деца, синот Трус и ќерката Трули. Доктор Дре има и четири други деца од претходните врски. Неговиот син Андре Јанг Помладиот загина 2008 година во сообраќајка, кога имаше 20 години.

Никол, пак, претходно беше мажена за НБА-кошаркарот Седал Трит.

Ќе ви се допадне