Доналд Трамп: Спиев со најубавите жени, а сакам да ја пипкам Меланија во јавност

Во интервјуто што го даде, меѓу другото, претседателот на САД, Доналд Трамп, одговори и на прашањето дали од сопругата бара да се тестира на полово преносливи болести.

Трамп пред да стане американски претседател постојано се фалеше дека спиел со некои од најдобрите жени во историјата и дека сака редовно во јавност да ја пипка својата сопруга Меланија.

Неодамна повторно во јавност исплива интервјуто за периодот од 1993 до 2015 година што Доналд Трамп му го даде на радиоводителот Хауард Стерн, а во кое без никакво воздржување говореше за својот сексуален живот.

„Вистина, имам спиено со најдобрите жени во светската историја“, одговори Трамп на прашањето дали е вистина дека во кревет ги однел едни од најзгодните убавици на светот.

Подоцна Стерн го прашал дали тој од нив барал да се тестираат на полово преносливи болести, а Трамп одговори дека поседува 25 отсто од гумите „гудјир“ алудирајќи на тоа дека редовно користи кондоми.

„Дали некогаш си ја пипкал Меланија во јавност?, го праша Стерн.

„Да. Но, убаво се однесувам во јавност, всушност, секогаш ја пипкам на средниот дел од нејзиното тело“, појасни тој.

Во неколку наврати ја споредуваа Меланија со првата жена на Трамп, Ивана, за која актуелниот американски претседател изјави дека била ужасна и дека не можел да ја поднесе.

„Мислам дека Доналд Трамп беше дел од нашето шоу затоа што се трудел да биде зафатен и да се пошегува со нас“, изјави во 2015 година.

Трамп изјави дека луѓето сакаат да ги гледаат неговите интервјуа во кој давал шокирачки изјави.

„Никогаш не сум мислел дека ќе влезам во претседателската кампања, ниту дека ќе бидам политичар, па можев да се шегувам со Стерн.

Слушнете дел од неговото интервју:

Scroll to Top