(ФОТО) Адријана Лима ја објави првата слика во кревет со новиот дечко

Една од најубавите жени на светот, конечно и самата ја потврди љубовта со турскиот писател Метин ХараИакосите се надеваа на помирување со Марко Јариќ, од тоа нема ништо, што беше сосема јасно кога Лима е фатена како во Турција ужива со новиот дечко.Како што веќе пишувавме, станува збор за пистал кој се вика Метин Хара, а кој Лима ја запозна во Истанбул на 11 јуни, за време на промоцијата на неговата книга.

 

Кога славната Лима е фатена со Метин, многумина беа разочарани од нејзиниот избор, со оглед на фактот каков фраер иамше пред него. Но, таа покрај физичкиот изглед, очигледно многу поважни им е духот и енергијата, и вниманието кое го добива, па манекенката и самата ја објави првата слика со новиот избраник.

❤️I CHOOSE LOVE❤️ @metinhara ❤️

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Со селфи од креветот, Лима напиша: „Јас бирам љубов“, а на пораката сите воодушевени коментираа.

Инаку, пред нејзиното заминување во Турција, славната Лима престојуваше во Црна Гора со ќерките Сијена и Валентина, поранешниот маж Марко Јариќ, како и неговата мајка Жижа.

Со каква убавица Марко Јариќ беше фатен на плажа во Мајами, погледнете на следниот линк:

 

Scroll to Top