(ФОТО) Бела Хадид се соблече топлес

Бела Хадид ја сметаат за еден од најатрактивните модели, таа одамна е и во екипата на „Викторија Сикрет“ . Овој пат  Бела, беше на еден од најпопуларните музички фестивали во светот, “Коачела” во Калифорнија, а потоа  ја искористи можноста да се одмори .  Таа од овој одмор објави и топлес фотографија и секако повторно ги освои своите обожаватели.