(ФОТО) Ова се неверојатните барања кои Ким и Кање ги имаат за сурогат мајката

Како што веќе знаеме, Ким и Кање одлучија да пронајдат сурогат мајка за трето дете кое многу го посакуваат, бидејќи беше многу опасно и високо ризично да Ким остнае во блажена состојба.

Пронајдоа жена која ќе им роди дете, баш по мерка по која бараа, а само за таа агенција платија 68.500 илјади долари, додека сурогат мајката и платиле околу 45.000 долари и месечно по 4500 долари.

Но, парите, не чудат, туку барањата кои идните родители ги имаа за неа.

Happy Birthday babe I love you so much! You inspire me every day to be a better person! I’m so grateful for you ❤️

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Некои од основните барања беа да сурогат мајката не смее да пие кофеин, и кофеински напиток, освен еднаш дневно, да никако не смее да пуши, конзумира било каков алкохол или лекови, да мора да ги ограничи своите сексуални активности, да ги укине, три недели по имплатацијата на ембрионите, а подоцна да ги намали, и поред породување сосема да ги укине. На сето тоа, не смее да посетува сауна, не смее да ги мази мачките ниту да работи било што околу нив, не смее да фарба, а ниту да јаде сурова риба.

Happy Fathers Day 💙

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Премногу барања, но тие не се најчудните во сето ова – затоа што ги има уште.

 

Besties

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Scroll to Top