(ФОТО) Ријана со досега никогаш поголеми гради – Сите се ѕвереа во неа

Музичката ѕвезда привлече огромно внимание на еден настан во Лондон.

Ријана важи за една од најпосакуваните жени на планетата. Овој пат, музичката ѕвезда повторно се најде во центарот на внимание. Таа за европската премиера на филмот „Валеријан“, во Лондон облече црвен фустан, кој се спои за нејзиното тело.
До израз дојдоа нејзините гради, кои, на прв поглед изгледаа никогаш поголемо.

 

Се, разбира сите погледи беа упатени кон неа.

 

Scroll to Top