(Фото) Рита Ора го криеше задникот

By

Популарната пејачка Рита Ора на модната недела во Париз се појави во многу краток фустан. Особено  фотографијата на која таа влегува во автомобилот и се крие со ракта, медиумите пишуваа дека претерала со кусиот фустан.

Ќе ви се допадне