(Фото) Сопругата и ќерките на Сталоне уживаат во убавините на Хрватска

By

Актерот Силвестер Сталоне со неговата сопруга Џенифер Флавин и трите ќерки Софија, Систин и Скарлет, се наоѓаат во Сплит.

Сестрите на социјалните мрежи објавија фотографии од семејниот одмор. Тие се во друштво на членови од поширокото семејство, Софија Систин и Скарлет.

   

Ќе ви се допадне