(Фото) „Вог“ направи две насловни за сестрите Хадид

By

Сестрите Бела и Џиџи Хадид, едни од најпопуларните манекенки во моментов, се појавија во исто време на насловната страница на „Вог Парис“. Магазинот истиот број го испечати со две насловни, на едната е Бела, на другата е Џиџи. Бела на насловната носи бел проѕирен фустан од пролетната колекција на „Диор“, а Џиџи е облечена во златен фустан од есенската колекција за 2020 година на „Долче и Габана“.

Уредникот на францунскиот „Вог“, Емануел Алт откри зошто решиле да ги сликаат сестрите за новото издание на списанието.

„Во оваа меѓупросторна нестабилност, каде анкциозноста е зголемена, а непознатото царува, ова издание на „Вог Париз“ го прославува, повеќе од порано, сето на што го знаеме и сакаме“, напиша тој.

 

Ќе ви се допадне