(Галерија) Глумецот Тимоти Шаламе е најдобро облечен маж во 2019

By

Глумецот Тимоти Шаламе е прогласен за најдобро облечен маж од светот на познатите, според магазинот „Џи-кју“. 23-годишниот Шаламе ја доби оваа титула благодарение на „својот импресивен стил кој не се срами да го покаже на црвениот тепих“, стои во објаснувањето на магазинот.

На листата на „Џи-кју“ се објавени имињата на 50 мажи со мајдобар стил, а Шаламе зад себе ги остави и Бред Пит и Дејвуд Бекам. Ова е листата на 10-те најдобро облечени мажи на светот:
1. Тимоти Шаламе
2. Бред Пит
3. Лил Нас Икс
4. Дејвид Бекам
5. Скепта
6. Кијану Ривс
7. Каи
8. Трој Сиван
9. Тајлер Д Креатор
10. Алтон Мејсон

Ќе ви се допадне