Ирина Шајк со ќерката Леа на прошетка низ студениот Њујорк

By

По разделбата, кружеа гласини дека Ирина Шајк и Бредли Купер многу лесно се согласиле да ги распределуваат родителските обврски околу нивната заедничка ќерка.  Кога Ирина патува низ светот на модни настани, Бредли се грижи за ќерката, а кога тој е зафатен, таа е посветена мајк, пипуваат српските медиуми. Славната Русинка беше фотографирана со 2-годишната Леа на прошетка низ Менхетен.

Ќе ви се допадне