Ќерката на Еминем е вистинска убавица

Американскиот рапер Еминем има 22-годишна ќерка, Хејли Скот. Хејли е родена на 25 декември 1995 година, а нејзината мајка е Кимберли Ен Скот.

За разлика од голем број деца на познатите што ја искористиле славата на своите родители, Хејли сакала да расте далеку од медиумите, избегнувала интервјуа, не се појавувала во медиумите, а татко ѝ секогаш ја почитувал нејзината желба. Дури ни тој во јавноста не откривал детали од нејзиниот приватен живот.

 

Scroll to Top