Кога целиот свет мисли дека не јаде ништо, таа се појави во издание какво што никој не очекува

Целиот свет коментира колку килограми има актерката Анџелина Џоли, дали е на граница на анорексија, дали воопшто јаде нешто освен зрна, како што некои извори наведуваа.

И тогаш таа се појави како ужива во храна за која никој не би претпоставил ниту дека би ја погледнала.

Фотографијата на Анџелина ни помалку, ни повеќе, туку со лижавче и како како дете седи на претстава во Дизниленд и ужива во слаткото стана хит на интернет.

Scroll to Top