Ликовите од „Игра на тронови“ добија поштенски марки

By

Ликовите од хит-серијата „Игра на тронови“ добија поштенски марки. Поштенските марки ќе се продаваат во Британија. Но, фановите на серијата ќе можат да ги порачаат и онлајн, а притоа да ја одберат и големината на марката и омилениот лик.

Освен поштенските марки со ликот на Денерис Таргерија, Арја, Станса, Едард Старк, Џон Сноу, Џејми, Тирион, Серси и Тајвин Ланистер и Олена Тајрел, ќе има и поштенски марки со змејовите, волците, џиновите, ноќниот крал, белите зомби и железниот трон.

Дел од актерите на серијата присуствуваа на промоцијата на поштенските марки, се фотографираа со марката со својот лик и се потпишаа на првото издание.

Ќе ви се допадне