Овен Вилсон одбива да ја види својата ќерка

By

Холивудскиот глумец Овен Вилсон не сака да ја види својата ќерка Лајла, која се роди минатиот месец. Актерот досега не ја посетил, а потпишал и на суд дека не сака да ја посетува ниту да има старателство врз неа. Лејла е ќерка на Овен и Варуни Вонгсвиратес со која глумецот имал врска од речиси пет години, но во текот на врската често раскинувале. Откако таа останала бремена, Вилсон побарал тест за татковство.

„Ова е приватна работа и не сакам да коментирам“, изјави пред неколку месеци неговиот претставник за медиумите.

Освен Лајла, Овен има и два сина, седумгодишниот Роберт и четиригодишниот Фин. Иако не е во контакт со ниту една од мајките на неговите двајца синови, глумецот поминува многу време со момчињата. Според  „Ју-ес магазин“, тој сепак нема такви намери со својата ќерка.

Ќе ви се допадне