Погодете колку години има – За неа зборува цел свет само поради нејзиниот стомак

Дека жената води сметка за своето тело и во подоцнежна возраст доказ е 74-годишната Ребека Ланас.Таа е актуелна мис Флорида во категоријата постари дами, а покрај тоа е и инструктор по зумба.

Целото нејзинот тело изгледа спектакуларно и да не знаеме не би помислиле дека оваа жена има 74 години.

Погледнете:

Scroll to Top