Ријана објави слика со вториот син: Добредојде во семејството Риот Роуз

Пејачката Ријана ги објави првите слики со синот, Риот Роуз Мајерс. Првите слики од четиричленото семејство на Ријана и Асап Роки беа објавени на 19 септември.

Фотографиите се направени од познатиот фотограф Мајлс Дигс, кој исто така ја фотографираше Ријана кога беше првпат бремена.

Како што објави „Пипл“, вториото дете на Ријана и Асап Роки е родено на 1 август во Седарс-Синај во Лос Анџелес. Тој му се придружува на големиот брат RZA Athelston, кој е роден во мај 2022 година.

„Пипл“, исто така, објави дека во јули, Роки го објави својот сингл Riot (Rowdy Pipe’n), кој можеби бил најава или бебето го добило името по песната на неговиот татко.

Во профилот на британскиот „Вог“ на Ријана, нејзиното прво дете беше наречено само „бебе“, веројатно за да ја зачува својата приватност како колку што е можно во семејство од висок профил.

Scroll to Top