(ВИДЕО) Го замоли Џастин Тимберлејк да му го поддржи бебето – А тоа што го направи пејачот го воодушеви целиот свет

Популарниот пејач испадна вистински цар на еден голф турнир на кој учествуваше.

Тимберлејк учествуваше на еден голф натпревар во Соединетите Американски Држави, а со својот гест го воодушеви целиот свет. Господинот под името Мајкл Худ беше во публиката со своето бебе, и посака да една позната личност го држи неговиот наследник во рацете.

Бидејќи Џастин беше во близина, Мајкл го повика, а Џастин Тимберлејк дојде и го зеде бебето во раце. А потоа направи нешто што ги воодушеви многу луѓе, кои ја погледнаа снимката.

Американскиот пејач на крајот го подигна бебето високо и ја имитираше прочуената сцена од цртаниот филм, „Кралот на лавовите“.

Погледнете ја снимката со Џастин Тимберлејк и бебето:

Прочуената снимка од цртаниот филм „Кралот на лавовите“, погледенете ја на 2:59 минути на видеото подоле:

(Telegraf.rs)

Scroll to Top