(Видео) Комични реакции на првиот официјален портрет на Чарлс како крал: „Се исплаши од себе“

Кралот Чарлс Трети одбележа уште еден јубилеј во своето владеење и оваа недела го откри својот прв официјален портрет по неговото крунисување минатата година, што предизвика лавина реакции на социјалните мрежи.

Сликата и нејзиниот изразен црвен тон брзо предизвика различни реакции на интернет, а самото видео од откривањето ги насмеа корисниците на мрежите.

„Жал ми е, но неговиот портрет изгледа како да е во пеколот“, гласи еден од низата слични коментари.

Се чинеше дека и самиот крал бил изненаден откако го видел портретот, а луѓето на мрежите се пошегувале дека е преплашен од сопствениот изглед на сликата.

Scroll to Top