(Видео) Род Стјуард се забавува со сите поранешни сопруги

By

Музичарот Род Стјуард на 40. роденден на неговата ќерка Кимберли, се дружеше со сите негови поранешни сопруги.

Стјуард позирал со нив, бил насмеан и покажал дека со секоја од нив е во добри односи. Она што го привлече вниманието на јанвоста е тоа што и поранешните партнерки на музичарот одлично се согласуваат.

Ќерката Кимберли ги угосила сите пријатели и поранешни жени на нејзиниот татко. Род првиот брак го имал со Алан Хамилтон, кој траел од 1979 година до 1984 година. Двајцата ги имаат децата Кимберли и Шон.

Вториот брак на музичарот бил со моделот Рејчел Хантер, кој траел од 1990 година до 2006 година, и заедно ги добиле децата Рене и Лијам.

Меѓу првиот и вториот брак, Стјуард добил дете и со Кели Емберг. Со водителката Пени Ланкастер, добил Стјуард добил два сина Аластир и Ејден. Со неа, музичарот е во среќен брак од 2007 година.

 

Ќе ви се допадне