ВИДЕО: Шарлиз Терон глуми во „Атомска русокоса“

Холивудската актерка Шарлиз Терон ќе се појави во акцискиот филм „Атомска русокоса“, кој е рангиран во категоријата 16+ .

Филмот нема да има класична светска премиера туку ќе биде прикажан на фестивалот „Комик кон“ во Сан Диего. Американската премиера за „Атомска русокоса“ е закажана за 28 јули.

Scroll to Top