(ВИДЕО) Софија Вергара се соблече „ПИШТОЛ ГОЛА“ – Машките занемеа

Една од најголемите секс-бомби на денешницата се разголи за потребите на списанието „Women’s Health“ и ги покажа своите атрибути.

Софија Вергара, една од најголемите секс-бомби на денешницата, за прв пат позираше целосно гола. Таа се разголи за потребите на списанието „Women’s Health“, а со провокативните фотки ги воодушеви многумина мажи ширум планетава.

И уште една брутално секси разголена фотографија од Софија Вергара:

Погледнете го прилогот на „Entertaiment Weekly-а“, во кој може да се види како беше зад сцената кога Софија Вергара ја сликаа во разголеното издание:

 

Повеќе фотографии можете да погледнете на следниот клик: