(ВИДЕО) Вака малата принцеза покажа кој е “газда”

Војвотката од Кембриџ и принцот Вилијам имаа мал проблем и тоа пред будното око на папараците, кога нивната ќеркичка Шарлот почна да плаче и не сакаше да ја послуша својата мајка, па откако малку и подвикнаа, седна на земјата и не се откажа од намерата.

Откако се обиде да и објасни на мајка си што ја мачи, таа и рече да продолжи да оди, а малата Шарлот како и секое дете седна луто на земјата. И Кејт седна на земјата и како одговорна мајка му објасни на своето дете што треба да прават.

Ако таа седне на престолот нема да може да и се спротивстават.

Scroll to Top