(ФОТО) Најскапиот стан во светот

Најскапиот стан во светот е стан кој се наоѓа на седми и осми кат, со 20 соби кои се простираат на 12.000 квадратни метри и чини 146 милиони долари. Се наоѓа во Хонг Конг.

Ентериерот и внатрешниот дизајн се оригинални од самата изградба на зградата, што дополнително ја зголемува неговата цена.

Foto: bhsusa.com

 

Foto: bhsusa.com

Foto: bhsusa.com

Scroll to Top