„Морав да ги сменам некои од моите фотографии, но не објавувам ништо што навредливо за луѓето. Тешко ми е да најдам соодвени фотографии, бидејќи на повеќето носам само долна облека и костими за капење. Таква е мојата работа“, рекла Хаф.