(ФОТО) Топлес туристички водич кани на Ибица

By

Хејли Фаншоу (20),е  една од промотерите на коктели и туризам во новото издание на “Ибица неделник”. Таа се соблече топлес, за да ги кани туристите на летување во Ибица.

Хејли е од Источен Јоркшир и признава дека отсекогаш сакала да стане домаќинка за летниот одмор на Ибица. Па затоа и прифатила да се соблече топлес и како турситички водич да ги кани туристите за ова лето.

Ќе ви се допадне