(Галерија) Фустани за модерни принцези

Француската креаторка Силви Факон шие фустани кои секоја романтична девојка може само да ги посака. Таа користи интересни материјали, многу тул и тантела, и обрнува внимание на секој детаљ. Љубителите на нејзината работа велат дека на фустаните на Силви можат да им позавидат и најпознатите светски дизајнери. Секој фустан е поинаков и раскажува приказна.

Scroll to Top