Новото ремек-дело на Ферари ќе дебитира на патеката Мугело во Италија

By

Во изминатите неколку месеци Ферари  тестираше мистериозни прототипи базирани на моделот La Ferrari, па се претставуваше дека се работи за наследник на спомнатиот модел, а на крај излезе дека се тестира негово специјално и лимитирано издание.

dobivaj vesti na viber

Новото ремек дело на Ферари ќе дебитира во периодот помеѓу 16 и 22 ноември. Ова ќе се случи на патеката Мугело во Италија.

Производството на моделот ќе биде ограничено во само 300 примероци, а во ноември ќе бидат познати сите детали.

Ќе ви се допадне