Порноѕвездата Чичолина доби награда за животно дело

By

Најголемата порно-ѕвезда од ’80те и ’90те години, Илона Сталер, позната како Чичолина, ќе ја добие наградата за животно дело од порнсајтот „Порнхаб“ бидејќи е „олицетворение на меѓународна суперѕвезда“. Тие наградата ќе ѝ ја доделат следниот месец.

„Многу сум среќна што добив награда. Ова е совршен приказ на стар и нов порно свет кој се обединува. Фактот што и денес сум сè уште препознаена, како што бев тогаш икона која одбележа едно доба во порноиндустријата, за мене е голема чест“, рекла некогашната порноглумица.

Чочолина има богата кариера во порнографијата, а била и пратеник во италијанскиот парламент. Основала и политичка партија со идеја тоа да биде партија на чесни луѓе кои ќе се борат за правата на послабите.

Ќе ви се допадне