Шест Американци на возраст од 62 до 85 години уапсени за секс во парк

By

Полицијата во местото Конектикат, уапсила шест лица на возраст од 62 до 85 години, затоа што имале секс во парк. Групата од петмина мажи и 85 годишна жена, биле приведени поради вулгарно однесување и сексуална активност во заштитената област во Ферфилд.

Откако ова место се нашло во реклама на интернет и е претставено како место каде што секој може да дојде и да има секс, полицијата постојано го надгледува, со цел да спречи било какви девијантни појави.

Фрупата од шест лица била фатена и сега лицата се соочуваат со низа обвиненија. Меѓу обвинувањата наведени се недолично однесување и нарушувањето на јавниот ред и мир.

Ќе ви се допадне