Слика на бебе од ултразвук на нокти

By

Сара Кларк промовира нов тренд на правење нокти поради што сега не може да крене глава од работа. Откако на социјалните мрежи покажа дека може на нокт да наслика лик на бебе додека е во стомак на мајката, гледано со ултразвук, стана вистински хит. Сликата со нокти на кои е лик на бебе гледан со ултразвук била споделена 45.000 илјади пати. Многу идни мајки сега бараат вакви нокти за време на бременоста. Иако Сара ја поддржаа многу жени во светот, сепак, оваа идеја не им се допадна на сите.

Ќе ви се допадне