Велигденски јајца без боја

Со конци, ткаенина, салфетки, лак за нокти и фломастери самите можете да направите уникатни, оригинални велигденски јајца. Искористете ја вашата фантазија и декорирајте ги велигденските јајца по сопствена желба. Ова се само неколку идеи како можете да ги украсите.

dobivaj vesti na viber

 

 

Scroll to Top