(Видео) Ангела Лавровска препеја песна од Били Ајлиш

By

Младата пејачка Ангела Лавровска од Битола ја објави својата трета песна Future од Били Ајлиш.  Ангела и овој пат ја продолжи соработката со Tyrion.

Таа досега има препеано и снимано видеа за две песни, меѓу кои Someone you loved од Луис Капалди.

„Со мојот тим секогаш во песните се обидуваме да имаме различен стил. Се надевам дека набргу ќе имам и моја авторска песна и ќе настапам на некој фестивал“, ни изјави Ангела.

Ќе ви се допадне