(Видео) Девојче од Ерменија со косата влече автомобил од 2 тона

By

16-годишната Карин од Ерменија со својата коса влече автомобил тежок 2 тона. Ерменските медиуми ја нарекуваат „чудо“ оти тоа не го може никој. Карин ја наследила силата од нејзиниот татко, кој исто така може да влече тешки предмети со своето тело.

Ќе ви се допадне