(Видео) Кинез ја пее „Навали се Шар планина“

By

Млад Кинез ја пее „Навали се Шар планина“. Тој во видеото вели дека песната ѝ ја посветува на Јана за нејзиниот 21. роденден. Видеото стана хит на социјалните мрежи кај нас, а момчето доби бројни пофалби за пеењето.

Кинез пее Се навали Шар Планина

Posted by Тетово Денес on Понеделник, 08 февруари 2016

Ќе ви се допадне