(Видео) „Корона, чао“ на знаковен јазик

By

Петнаесет толкувачи на знаковен јазик на социјалните мрежи ја изведоа песната „Корона чао“ на Александар Митевски и Драган Спасов Дац.

Петнаесетината толкувачи им овозможија на глувите и наглуви лица, да уживаат неколку минути додека се во изолација за време на пандемијата од коронавирусот.

За кратко време тие ги освоија срцата на сите и многумина ги пофалија за идејата.

Ќе ви се допадне