(Видео) Работник на „Градска чистота“ пее хитови од Тоше, оти му бил омилен пејач

Работник во претпријатието „Градска чистота“, во Белград беше снимен додека го пее хитот на Тоше Проески „Боже чувај ја од зло“. Кога го прашаа кој му е омилен пејач, тој почна да го пее хитот на Тоше. Многумина коментираат дека има талент и дека е подобар од многу пејачи на естрадата. Некои и му порачаа да ја остави работата и да почне да работи на себе како пејач.

Извор/Видео/Телеграф.рс

Scroll to Top