4 места и пози за секс на брзинка

By

Спалната соба е сигурно место во која со својот каде може долго да водите љубов. Но пробајте и малку поинаку…

1. Во кола

Паркирајте се на доволно скришно место за да не заработите казна

КАДЕ: На задното седиште од автомобилот. Има многу повеќе место отколку возачкото.

КАКО: Спуштете го седиштето и повлечете го наназад колку е можно повеќе. Тој нека легне и нека се испружи на седиштето, а вие седнете врз него.

Започнете со краток орален секс . Секако, нешто како што е позата 69 во овие услови не доаѓа во предвид, бидејќи нема доволна комоција и скоро е неостварливо.

2. На скали

Внимавајте, скалите се ризично место за секс, особено ако се мермерни и влажни.

КАДЕ: Било кои скали…од оние во вашиот дома, на работното место, а можете да го зграпчите партнерот и додека се симнувате по скалите наутро кога тргнувате за на работа, дури и кога лифтот работи.

КАКО: Ако меѓу вас постои драстична разлика во висината, проблем е пенетрацијата. Скалите го решаваат проблемот на оние на кои им треба повисока позиција , така што ќе застанат едно скалило погоре, а на оние на кои им треба пониска позиција ќе застанат едно скалило пониско.

3. На работно место

Доколку ве фатат, сигурно нема да поминете само со писмена опомена од директорот

КАДЕ: Во неговата или во вашата канцеларија…

KAKO: Договорете се за ручек, за време на паузата. Така ќе бидете сигурни дека нема да го начекате со еден куп работни обврски. Договорете се да јадете сами во канцеларијата. Заклучете ја вратата, затворете ги завесите и тргнете кон него за да го зграпчите. Започнете со краток орален секс, додека се уште седи на столот, а веднаш потоа подигнете го здолништето и препуштете му се на сексуалното задоволство.

Ќе уживате максимално ако тој со едната рака ги стимулира вашите брадавици, а со другата клиторисот.

4. Во тоалет

Сексот во јавен тоалет дополнително ќе ја зголеми сексуалната тензија. Сега дали во диско, ресторан, театар…

КАДЕ: Кабините во јавните тоалети се подеднакво привлечни, посебно ако се со клуч на вратата.

КАКО: За максимална стимулација на Г-точката, направете го тоа на стоење, а тој нека пенетрира во вас од зади. Поткренете го здолништето или спуштете ги пантолоните, а со рацете потпрете се на казанчето или ѕидот заради рамнотежа. Истакнете го задникот кон партнерот за да му ја олесните пенетрацијата.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Ќе ви се допадне